Tomáš Něnička

Žeravice 132, Žeravice, 69647

Výškové práce s montážními plošinami 13, 16, 27 m, pronájem plošin, opravy veřejného osvětlení a rozhlasu, elektro montážní práce, kácení a ořez stromů, sečení a mulčování travních porostů, štěpkování větví, práce s JCB.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Půjčovna Macek s.r.o.

Jsme firma, která se zabývá půjčováním profesionálních strojů a nástrojů a výrobou zámečnických produktů.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Pavel Mošna

Pavel Mošna se sídlem v Planá je specializovaný na krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Nabízíme návrhy a realizaci zahrad, prodej zahradnických potřeb, údržbu zahrady, výsadbu a sadbu rostlin, včetně živých plotů. Také se zabýváme ořezem stromů a prodejem stromů, keřů, ovoce a zeleniny. Naše služby zahrnují prořezávání stromů a keřů, sekání trávy a další zahradnické práce.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

Luboš Štorkán

Pronájem montážních plošin dovýšky 42 metrů, elktromontáže do 1000 V, veřejná osvětlení, montáž a údržba, montáž hromosvodů, montáž vánoční výzdoby, výškové práce: rizikové kácení stromů, prořezávky, drobné opravy střech, nátěry konstrukcí, čistění okapů, montáž reklamních plachet a světelné reklamy. Pohotovostní služba 24 hodin/7dní.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Smiřická 802, Praha 9 - Klánovice, 19014

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.