Martin Rott, DiS.

Primátorská 692, Velvary, 27324
Česká Republika

Zabýváme se stavební činností. Stavíme domy na klíč, naší specializací je zateplování fasád a zateplování, realizace a hydroizolace plochých střech. Fasády do 200 m2, montáž a demontáž svodů na rodinných domech, drobné výkopové práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Ondřej Kraus

Firma se zabývá malířskou a natěračskou činností.

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.