Filip Kekrt

Otín 217, Jindřichův Hradec, 37701

Na trhu jsme se objevili již v roce 2001 a v různých obměnách fungujeme dodnes. Zabýváme se pokládkou kamenných a betonových dlažeb, zejména v exteriérech. Zajistíme kompletní realizaci, od přípravy podloží, dodávky materiálu, až po samotnou pokládku dlažby. Součástí naší nabídky je rovněž realizace kamenných zídek, plotů, chodníků, příjezdových komunikací, obklady domů, obdlaždování bazenů, aj. Naší práci můžete zhlédnout nejen v Jižních Čechách, ale i v různých koutech naší republiky. Na každou zakázku reagujeme a to i v případě poradenského servisu. Individuální přístup ke každé finanční kalkulaci je samozřejmostí!

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Ploszek

Závada 207, Petrovice u Karviné, 73572

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.