Kursy a školení Viktor Fiala

Ostravice 296, Ostravice, 73914
Moravskoslezský kraj

Služby v oblasti BOZP v rozsahu zabezpečení ochrany a zdraví zaměstnanců při práci s ohledem na rizika možného ohrožení jejich života a zdraví, která se týkají výkonu práce, vyplývající ze zákoníku práce a dalších souvisejících pracovně právních předpisů, zákona o inspekci práce, příp. právních předpisů o bezpečnosti provozu vybraných technických zařízení. Účast při kontrolách dozorových orgánů, auditů dle technických norem ISO aj. technických prověrek včetně poradenství při odstraňování nedostatků z těchto technických kontrol. Poskytování školení zaměstnanců v oblasti BOZP. Rekvalifikační kurzy pro lesnickou činnost obsluha křovinořezu, obsluha křovinořezu a manipulace dřeva s RŘMP, dřevorubec (těžba dřeva), obsluha hydraulické ruky, obsluha lesnických kolových traktorů (přibližování dřeva), obsluha lanovky na dopravu dřeva, obsluha čelního nakladače. Čištění koberců, čalounění, kamene a terasa (schody, pomníky) suchým parním způsobem.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.