Josef Birnbaum

Masarykova 132, Horšovský Týn - Malé Předměstí, 34601

Výroba a prodej hraněného řeziva (hranoly, prkna, latě, fošny), výroba + montáž krovů a střešních konstrukcí včetně impregnace proti škůdcům, dodání a montáž střešních oken Velux, dodání a pokládka střešních krytin, kompletní rekonstrukce střech - výměna a opravy krovů, demontáž staré krytiny a pokládka nové, klempířské práce, výroba a montáž dřevěných chatek, pergol, teras, balkónů, přístřešků, oplocení, palubkové obložení, pokládka dřevěných podlah, půdní dřevěné vestavby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Libor Báča

Bobkova 737/24, Praha 9 - Černý Most, 19800

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.