New Impuls s.r.o.

Na Celně 1414, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III, 29301

Jsme českou nízkonákladovou poradenskou a vzdělávací společností se stabilním týmem vlastních trenérů. Používáme v praxi ověřený a mezinárodně uznávaný přístup k velmi interaktivnímu pojetí vzdělávání dospělých. Koncentrujeme se na projekty šité na míru dle požadavků klienta s cílem podpořit jak manažerské, řídící dovednosti, tak například vylepšit prodejní výsledky firem. Všichni trenéři mají za sebou víceletou manažerskou praxi, jsme poskytovateli služeb i v němčině a angličtině. V portfoliu našich služeb naleznete i například realizaci Assessement Center, firemních průzkumů a sociologických šetření, natáčení filmů pro BOZP či propagaci Vaší firmy. Na rozsáhlejších projektech teambuildingů spolupracujeme s profesionálními týmy odborníků. Rádi Vás bezplatně pozveme na některý z námi organizovaných tréninků přímo u některého z klientů, abyste mohli zažít atmosféru našeho přístupu a vyzkoušeli si nás v praxi. Neváhejte nás kontaktovat a zeptat se na vše, co Vás zajímá. Na stránkách www.newimpuls.eu naleznete veškeré zásadní informace o New Impuls, s.r.o.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.