Okna Tanvald, s.r.o.

Krkonošská 179, Tanvald - Šumburk nad Desnou, 46841

Naše firma je licenčním výrobcem belgické společnosti s mezinárodní působností Deceuninck Group. Vyrábíme plastová okna a dveře, která splní Vaše požadavky. Používáme pěti-komorový plastový profil DECEUNINCK ZENDOW pro rám i křídlo s koeficientem prostupu tepla Uf = 1,267 W*m-2*K-1 (včetně armování). Profily i výstuže vyhovují normám EU (nejsou vyrobeny z recyklovaného PVC a nejsou polského původu). Tento profilový systém garantuje vynikající tepelně-izolační vlastnosti. Dvojité dorazové těsnění zabraňuje pronikání prachu a je odolné proti zatékání při náporovém dešti. Okna jsou vyztužena pozinkovanou ocelovou výztuží, která zabezpečuje trvalou a vysokou stabilitu. Naše okna a dveře jsou standardně vybavena celoobvodovým. kováním ROTO NT s bezpečnostními prvky proti vypáčení, pojistkou proti sklopení v otevřené poloze a mikroventilací. Izolační dvojskla s PVC rámečkem jsou použita ve složení TP4-16-F4 (Argon) s koeficientem prostupu Uf = 1,1 W*m-2*K-1.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

Milan Smolný

Oráčov 157, Oráčov, 27032

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.