Majer, spol. s r.o.

Levínská 742, Zdice, 26751

Realitní kancelář Majer je silná stabilní společnost, která na realitním trhu působí již více než 18 let. Po celou dobu poskytujeme našim klientům kvalitní služby založené na osobním přístupu, dlouholetých zkušenostech a odborných znalostech. Předmětem naší činnosti je poskytování komplexních služeb v oblasti nemovitostí a to převážně v okolí Berounska a Prahy. Zajišťujeme seriózní prodej a pronájem nemovitostí jako bytů, rodinných domů, pozemků, chat, hotelů i komerčních objektů. Dále nabízíme služby v oblasti financování nemovitostí, vyřizování hypotečních úvěrů a další. Naším cílem je poskytnout klientům odborný a profesionální servis při prodeji a nákupu nemovitosti. Velký důraz klademe na korektnost a slušnost, která je pro nás při jednání s klienty zásadní. Pro maximální ochranu klienta, jsme pojištěni pro případ způsobené škody.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.