VIP Office s.r.o.

Mikulůvka 251, Mikulůvka, 75624
Zlínský kraj

Společnost VIP Office s.r.o. je odborníkem v oblasti ekonomického poradenství, zaměstnateckých benefitů, úvěrů, pojištění a investic. Našim klientům pomáháme dosáhnout finanční stability a bezpečí. S námi budete mít své finance pevně pod kontrolou. Dále můžete využít naše výrobní kapacity, které jsou vhodné pro jednoduchou výrobní a montážní činnost. Nabízíme také ochranné pomůcky a pracovní oděvy. Naše služby poskytujeme ve formě náhradního plnění.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Ing. František Iša, - DIRAKO

Nabízíme kvalitní služby a komplexní řešení pro oblast ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

FSO s.r.o.

Mezírka 750/13, Brno-střed, Veveří, 60200

ŘEZÁČ & PEŠTOVÁ s.r.o.

Antala Staška 1670/80, Praha 4 - Krč, 14000

BSR-Technology Systems s.r.o.

Holečkova 789/49, Praha 5 - Smíchov, 15000

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.