Comfort group, s.r.o.

Argentinská 1027/20, Praha 7 - Holešovice, 17000
Česká Republika

projektové, stavební a rekonstrukční práce v oblasti rodinných domů. Zajišťujeme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zateplování fasád, půdních prostor a sklepů, omítky, podlahy, dřevostavby, garáže, schodiště, sádrokartonové obklady konstrukcí, instalace oken a dveří, střechy. Projektové práce , dodávka ,montáž a servis fotovoltaiku a tepelních čerpadel

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.