MayleEnergy, s.r.o.

Slezská 949/32, Praha 2 - Vinohrady, 12000
Česká Republika

MayleEnergy, s.r.o. Jsme odborníci v oblasti fotovoltaiky a stavebních prací. Naše firma se specializuje na poskytování energetických řešení prostřednictvím fotovoltaických systémů, které využívají slunečního záření k produkci čisté energie. Díky našim zkušenostem a profesionalitě jsme schopni dodat komplexní řešení pro instalaci solárních panelů na střechy nebo pozemky. Součástí našich služeb jsou také stavební práce např. rekonstrukce bytů, domů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.