Roman Med

Rančířov 129, Rančířov, 58601
Česká Republika

Firma se zabývá kompletním lesnictvím, údržbou zahrad, sekáním trávy, frézováním ploch pro sázení stromků, Strojním kácením stromků, výškovou činností, kácením stromů, těžbou dřeva včetně přepravy dřeva apod. kdy působí po celé České republice.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

ZEMCAT s.r.o.

Valtířov 86, Velké Březno, 40002

POLYTERM s.r.o.

Voroněžská 470/11, Praha 10 - Vinohrady, 10100

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.