HSV Brno s.r.o.

V Jámách 457/6, Moravany, 66448
Česká Republika

HSV Brno s.r.o. je stavební společnost sídlící v Moravanech. Jsme specializovaní na rekonstrukce, stavební činnosti a zemní práce. S našimi širokými znalostmi a zkušenostmi v oboru garantujeme kvalitní a profesionální služby. Naše tým tvoří zkušení odborníci, kteří se postarají o každý detail Vašeho projektu a zajistí, že Vaše přání budou naplněna. Spolupracujeme pouze s nejlepšími materiály a moderními technologiemi, abychom dosáhli optimálního výsledku. Pokud potřebujete spolehlivého partnera pro Vaši rekonstrukci, stavební činnost nebo zemní práce, můžete se na nás spolehnout.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Pavel Molcar

Vltavská 95, Lužec nad Vltavou, 27706

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.