DIRECT GROUP s.r.o.

Třeboňská 907/90, Karlovy Vary, 36005

Fyzická ostraha staveb, sportovních, kulturních a obchodních podniků. Detektivní služby, fyzická ochrana osob, ozbrojené doprovody cenností a finančních hotovostí a rizikových zásilek. Ochrana soukromí při nelegálním odposlechu (obchodní jednání). Operativní ochrana majetku pasivními a aktivními (elektronickými) systémy. Sledování objektů, osob, nebo jiných cílů (kontra sledování). Odhalování ztrát ve firmách s podezřením na zaměstnance, prokazování drobných i rozsáhlých krádeží dle požadavků (bez účasti třetích osob). Odhalování úniků obchodních informací. Konzultace před zahájením správního řízení (dopravní přestupky). Prokazování partnerské nevěry. Zjištění nedodržování léčebného režimu u osob v pracovní neschopnosti. Kontakt s osobami, se kterými se klient nechce setkat. Služby pro advokátní kanceláře dle § 89 odst. 2 tr. řádu. Vyhledávání dlužníků, pohřešovaných osob, odcizených věcí (vymáhání). Komplexní audit činností a funkcí, soulad se zákonem číslo 101/2000Sb. Komplexní situační audit s vyhodnocením s ISO IEC 27001, identifikace, hrozeb. Soubory a realizace opatření k zabezpečení informačních aktiv. Příprava na certifikaci normy ISO IEC 2701. Kulturní a sportovní podniky. Realitní činnost.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Hudler Scorpion Security Planá s.r.o.

Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní, technické a úklidové služby. To vše v dobré kvalitě a s profesionálním přístupem. Ostraha sportovních a kulturních akcí po celé ČR.

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.