Tomáš Kučera - Pension Svoboda

Velká Pláň 218, Pec pod Sněžkou, 54221

Pension Svoboda se nachází na Velké sluneční pláni v Peci pod Sněžkou cca 500 m od centra, v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonošského národního parku, v nadmořské výšce 890 m. n. m, s pěknou vyhlídkou do údolí. Je postaven v krkonošském stylu a nabízíme pěkné, rodinné prostředí se stylovým nábytkem, domácí kuchyní s příjemnou obsluhou. Formy stravování - snídaně formou švédského stolu, polopenze s jednotným jídelním menu. Pokoje jsou vybaveny TV/SAT se soc. zařízením - sprchovými kouty nebo vanou. Vlastní parkoviště u pensionu v letním i zimním období. Pec p. Sněžkou nabízí široké možnosti aktivního odpočinku po celý rok. Nachází se zde vhodné lyžařské terény a podmínky jak pro začátečníky tak pro náročné lyžaře.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.