Birdie

Hlaváčova 392, Pardubice, 53002

Penzion Pardubice ubytování Birdie poskytuje Restaurant Birdie, nachází se v samém centru Pardubic, na dohled od nádraží, na trase průjezdu městem. Ať už jste na cestách za prací či na výletě nebo dovolené a hledáte ubytování v naší lokalitě, pension Birdie Vás určitě nezklame. Samozřejmostí je i možnost využití bezplatného parkování přímo v areálu pensionu. Parkoviště není hlídané a má omezenou kapacitu pro 10 vozů. Ubytování Pardubice Penzion Restaurant Birdie Vám nabízí devět moderně zařízených pokojů, které jsou vybaveny klimatizací, vlastní koupelnou a satelitní televizí. V případě, že by jste rádi stylovější ubytování, máme pro Vás připraveny i pokoje vybavené luxusním nábytkem z vyřezávaného masivního dřeva. Protože chceme, aby se u nás dobře cítil každý, včetně početnějších rodin, najdete v Birdie také dva apartmány s vlastní kuchyňkou a oddělenými ložnicemi. Pension Pardubice ubytování Birdie restaurace. Naše restaurace je místem, které nezklame ani ty největší labužníky. Kromě hlavních jídel si u nás můžete vybrat i z nabídky minutek, předkrmů, polévek či salátů, dezertů a zmrzlinových pohárů, na které budou Vaše děti ještě dlouho vzpomínat. V naší stylové restauraci s příjemným personálem a kvalitní kuchyní je k dispozici několik salonků, které si můžete rezervovat například pro rodinnou oslavu, společenský raut či svatební hostinu. Ubytování Pardubice Penzion Restaurant Birdie nybízí konference. Kromě těchto salónků nabízíme rovněž konferenční prostory pro firemní přednášky a semináře včetně video projekce a bezdrátového internetu. Pro Vaše firemní akce, semináře či přednášky nabízíme čtyři samostatné salonky a konferenční prostory s kapacitou 12, 14, 25 nebo čtyřicet míst. Tyto lze samozřejmě využít i pro rodinné oslavy, společenské rauty či svatební hostiny. Samozřejmostí je i možnost zajištění bohatého občerstvení a dalšího servisu. Penzion Pardubice ubytování Birdie a jeho zahrádka. Venku, ale můžete i poobědvat nebo povečeřet a kromě standardní nabídky z jídelního lístku nabízí zahrádka i příležitost ochutnat speciality připravované našimi kuchaři přímo před vašimi zraky na lávovém grilu. Zatímco si budete vychutnávat pohodu naší zahrádky, Vaše děti se mohou zabavit v atraktivním dětském koutku který jsme pro ně postavili. Vedle zahrádky je tu i naše stylová rustikální dřevěnice s kapacitou 45 míst, která je ideálním místem pro příjemné posezení v chládku. Ubytování Pardubice Penzion Restaurant Birdie solná jeskyně. Klid při relaxačním ozdravném pobytu v prostředí, nabitém zápornými ionty, vám nabízí naše solná jeskyně. Solná jeskyně v Birdie nabízí seanci haloterapie a muzikoterapie za 170 Kč. Jeskyně má 70 čtverečných metrů, je postavena ze 40 tun soli. Je vybavena 17 francouzskými polohovatelnými lůžky, inhalačními studánkami a solnými vodopády.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.