Dr. Krumpholz, spol. s r.o.

Kordačova 143, Kladno, 27201

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

SAP TECHNOLOGY

Servis, montáž a prodej zabezpečovacích systémů EZS, bezdrátového zabezpečení AJAX Bedo a kamerových systémů CCTV.

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

E*tech, spol. s r.o.

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti slaboproudých elektroinstalací Vám můžeme nabídnout montáž EZS Jablotron, montáže kamerových systémů (CCTV), strukturované kabeláže (SK) a elektronických požárních systémů NSC Apollo (EPS), vstupních systémů či domovních zvonků pro rodinné domy.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

HB ALARM spol. s r. o.

Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Hlavní zaměření na PZTS Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy EPS Elektronická požární signalizace, CCTV Kamerové systémy, SKV Systém kontroly vstupu, SKS Strukturované kabelové systémy,Ozvučení,silnoproudé instalace, atd.V oblasti bezpečnostních systémů poskytujeme následující služby.Poradenská činnost, projekce včetně schválení na příslušných úřadech,dodávky a realizaci systémů, revize, záruční i pozáruční servis.

Libor Kovařík

Zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce silnoproud i slaboproud (Elektroinstalace, Přihlášky a revize, Domácí telefony, zvonky, Zabezpečovací systémy, Kamerové systémy, Systémy požární ochrany, Evakuační rozhlasy a ozvučení, Měření a regulace.) a servis. Nabízíme komplexní práce v bytových, průmyslových, i jinak komerčně využívaných objektech.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.