Marek Kozohorský

Jeřábová 1353, Dobříš, 26301
Hlavní město Praha

Specializujeme se a provádíme veškeré rekonstrukce a stavební úpravy bytů a nemovitostí na klíč (i částečné). Dále realizace nebo příprava pro chytré bydlení, tzn. ovládání, úspora a kontrola Vaší nemovitosti z pohodlí externího zařízení ať jste kdekoliv. • Rekonstrukce interiéru a exteriéru bytů a nemovitostí • Kompletní dodávku služeb • Zpracování projektu • Návrh a konzultace architektonického řešení • Příprava a realizace • Dokončení a úklid •

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Zabýváme se komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty. Navrhujeme a realizujeme atypické výstavní expozice.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.