M - STAV HK s.r.o.

Lochenice 65, Lochenice, 50302
Česká Republika

Naše stavební firma s dlouholetou tradicí, dodává od stavby rodinných domů na klíč, přes zateplování až po výklízení a bourací práce vše, na co si jen vzpomenete. Realizujeme veškeré stavební a zednické práce- základové desky, zámkové dlažby, hrubé stavby, zateplování fasád, rekonstrukce bytů, reokostrukce rodinných domů, štukování, montáže sádrokartonu, obkladačské práce či stavby rodinných domů na klíč.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Project Outdoor s.r.o.

Specializujeme se na návrhy a stavbu lanových center, lanových parků, dobrodružných hřišť, adrenalinových skoků a sjezdů a dětských hřišť. Na trhu s lanovými aktivitami jsme od roku 2000 a postavili jsme přes 250 lanových center a parků u nás a v zahraničí. Za dobu našeho působení jsme postavili přes 250 lanových center u nás a v zahraničí. Navrhneme Vám vhodný typ lanového areálu dle Vašeho záměru a vypracujeme profesionální vizualizaci. Provedeme kompletní dodávku a realizaci stavby v souladu s platnými českými a evropskými normami. Areály mají certifikát vydaný nezávislou certifikační firmou na jehož základě Vám vystavíme Prohlášení o shodě. S námi máte jistotu servisu a bezpečnostní revize lanových center a parků.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.