Miloš Kaman

Švestková 848/6, Brno-Maloměřice, 61400

Provádíme demolice veškerých objektů těžkou technikou i ručním rozebíráním. Likvidujeme odpady. Provádíme zemní a výkopové práce. Provozujeme kontejnerovou dopravu. Přivezeme písek, štěrk, beton, stavební materiál. Přistavíme kontejnery na odpady.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Zemní a dopravní stavby Hrdý Milan, s.r.o.

Naše společnost se zabývá následující činností: strojní zemní práce, výkopové práce a přípravné práce pro stavby, nákladní autodoprava, demolice budov a staveb, recyklace stavebních odpadů, nakládání s odpady vyjma nebezpečných, práce autojeřábem, lesnická činnost, práce prováděné hornickým způsobem a hornická činnost, opravy silničních vozidel, prodej zeminy, štěrků písků a recyklátů

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.