PE Ekoplast s.r.o.

Mlýnská ul. 84, Mladé Buky, 54223

Elektro program, rozvaděče, skříně a ovládací pulty NN pro průmysl, domovní kabelové a elektroměrové rozvaděče, rozvaděče komunikační – dálniční hlásky, kabelová televize, veřejné osvětlení, skříně a pilíře pro rozvody plynu, integrované rozvaděče elektro a plyn: HUP společně s elektro rozvaděčem, elektro a voda: rozvaděče pro zasněžování a závlahy, rozvaděče do kempů pro obyt. přívěsy. Eko – program, ČOV, odlučovače ropných látek, septiky, lapoly, nádrže na vodu a chemikálie, záchytné vany, jímky a systémy. Technické obložení – obkládání exponovaných částí technologických linek spec. plasty, plastové kryty, rámečky s dvířky, sorpční a havarijní prostředky, plastové flyballové překážky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.