Rostislav Mahdal

Dolní Valy 541, Uherský Brod, 68801

Výroba obalů. Vlnitá lepenka, folie, lepící pásky, kartony, krabice, polystyreny. Kovovýroba, zámečnické práce. Galvanovna provádějící niklování, černění, chromování, manganfosfátování, fosfátování, cínování, leštění, broušení, zinkování, eloxován, pálení laser, CNC ohýbání, svařování, kompletace, stavební materiály, OSB desky, Bitumat,

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Juta, a.s.

Společnost Juta, a.s. se sídlem v Dvůr Králové n. L. je významným výrobcem širokého sortimentu produktů pro stavebnictví, zemědělství, obaly a technické účely. Specializuje se také na výrobu umělého trávníku JUTAgrass pro sportovní plochy, fotbalová hřiště, zahrady, balkony a terasy. S dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru jsme spolehlivým partnerem pro vaše projekty a potřeby.

Michal Vávra

Nabízím zámečnické práce a kovoobrábění.

Karel Kunc

Zajišťuji výrobu a prodej obkladových palubek, latí a hranolů ze dřeva. Specializuji se na stavební řezivo, palubky, podlahovky a stavební izolační materiály. Dodávám sortiment ze smrku, borovice a modřínu. Nabízím také palivové dříví a dřevěné brikety. Možnost dopravy.

MEDL+ wood s.r.o.

Firma se zabývá výrobou a prodejem stolařského a stavebního řeziva, palubek, hranolů a palivového dřeva.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.