René Apfelthaler

Palackého 964, Polná, 58813
Česká Republika

René Apfelthaler se sídlem v Polné je odborníkem v oblasti studní, izolací a zavlažovacích systémů. S dlouholetými zkušenostmi poskytuje špičkové služby pro zajištění vody a ochranu budov před nežádoucími vlivy. Jeho tým expertů je vybaven nejmodernější technologií a využívá nejnovějších postupů, aby zajistil nejvyšší kvalitu práce a spokojenost zákazníků. René Apfelthaler je Vaším spolehlivým partnerem pro efektivní a spolehlivou správu studní, profesionální izolace a inovativní zavlažovací systémy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Pavel Chmelík

Za 35 let jsme vyvrtali tisíce úspěšných studní. Studny vyhotovujeme nejen pro chaty a rodinné domy, ale též pro restaurace, penziony a jiné komerční popř. průmyslové objekty. Nabízíme též tzv. Studnu na klíč s montáží elektrického ponorného čerpadla a připojení na Váš vodovodní rozvod. Další službou, kterou nabízíme, je vyhotovování vrtů pro tepelná čerpadla včetně vystrojení a tlakové zkoušky. V Případě zájmu vyřídíme veškerou dokumentaci pro stavební povolení.

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.