Donetta s.r.o. - realitní kancelář

Ulrichovo náměstí 737/3, Hradec Králové, 50002
Jihočeský kraj

Zprostředkujeme prodej, koupi, pronájem všech druhů nemovitostí, nabízíme rychlý a bezstarostný průběh, finanční, realitní a daňové poradenství, komplexní právní služby, ocenění nemovitostí, profesionální přístup, serióznost. Naše krédo je spokojený klient.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SARY OFFICE s.r.o.

Naše firma nabízí vedení účetnictví pro firmy i živnostníky.

Kateřina Pitrmanová

Oldřicha Nového 830, Velké Přílepy, 25264

Taťana Kučerová

U Panelárny 602/11, Olomouc - Chválkovice, 77900

Ing. Bohumír Maceška

Komenského 29, Letohrad, 56151

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

AFT s.r.o.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování personální a mzdové agendy, zpracování daňových přiznání, daňové poradenství a audit a zpracování finanční analýzy a podkladů k žádostem o financování. Praha a Středočeský kraj.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

FSO s.r.o.

Mezírka 750/13, Brno-střed, Veveří, 60200

Easy Tax & Advisory s.r.o.

Společnost vznikla v září 2015, kdy byla založena majitelem firmy, který se již více něž 10 let pohybuje v oblasti účetnictví a daní. Poskytujeme účetní a daňové poradenství, a vedení on-line účetnictví. Svým klientům připravíme vždy řešení na míru.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.