SPEDIMEX GLOBAL, spol. s r.o.

Bělehradská 1116/31, Praha 2, 12000
Hlavní město Praha

dopravní služby, elektroinstalace, stavby na "klíč", prodej FVE, námořní doprava, letecká doprava, pozemní doprava, vnitrostátní doprava, rozvoz zásilek, kurýrní služby, uskladnění zásilek, uskladnění zboží, manipulace s těžkými břemeny, překládky těžkých břemen, mezinárodní stěhovací služby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.