GKB Servis, s.r.o.

Husova 685/17, České Budějovice, 37005
Jihočeský kraj

Naší specializací je cisternobá přeprava tekutých i sypkých, pretravinových materiálů nejen v ČR, ale i do a ze zahraničí jako např.: stolní oleje, pokrmové tuky, ovocné šťávy, čokoláda, koncentráty ovocných šťáv, glukóza, víno, pivo, ječmen, cukr apod. Náš moderní, vozový park se skládá zejména z návěsových tahačů MAN a VOLVO. Pro potřeby našich zákazníků máme připraveno přes 50 cisternových návěsů z ušlechtilé oceli a v potravinářské kvalitě, stejně jako sila na přepravu sypkých produktů. Vybavení cisternových návěsů: topení, čerpadlo, tlaková nádoba, 3 komorové i 4 komorové cisterny s jednotlivými výpustěmi, sterilní filtry. Informace v ČJ se nacházejí na www.transporte-karlinger.at.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.