Jiří Renza - Autodoprava Renza

nám. Mezi Zahrádkami 1821/21, Praha-Záběhlice, 10600
Hlavní město Praha

Jsme společnost specializující se na komplexní služby v oblasti vnitrostátního & mezinárodního stěhování - přeprav věcí soukromých, firemních. Dále se specializujeme na služby v oblasti logistiky, přepravního exportního balení a ložení zásilek v dopravních prostředcích nebo kontejnerech. Dále se zabýváme dlouhodobým či krátkodobým skladováním zboží (sklady Praha 4, 10 a Logistický park SEVER R10) s možností pravidelných rozvozů zboží po jednotlivých regionech v ČR. Vyřizujeme relokalizační služby - tj. pracovní povolení a povolení k pobytu a víza pro cizince na území ČR. Pracujeme s jednotlivci, s korporacemi i státními organizacemi. Zajišťujeme řadu služeb a při našem objemu zakázek máme možnost nabídnout našim zákazníkům velmi přijatelné ceny. Bližší informace uvidíte zde: www.albos-movers.eu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.