Daniel Solařík

Osvobození 51, Strachotín, 69301
Jihomoravský kraj

- tesařské, klempířské a pokrývačské práce, zednické, bytová jádra, opravy omítek, fasád, rekonstrukce, zateplení fasád - revitalizace domů, rekonstrukce, izolace šikmých a plochých střech, balkonů, teras, světlíků a hromosvodů, MONTÁŽ PŘÍHRADOVÝCH VAZNÍKŮ

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.