APV domy s.r.o.

Havraní 1212/7, Brno - Černovice, 61800
Jihomoravský kraj

Svým klientům nabízíme individuální přístup a to od studií a návrhů, projektů, hrubé stavby až po dokončovací práce s terénními a zahradními úpravami. Oborem naší činnosti je stavba a rekonstrukce rodinných domů, bytové domy a průmyslové objekty. Nabízíme stavbu na klíč či dle Vašich požadavků pouze dílčí řešení stavby. Provádíme veškeré stavební práce, řemesla a dodávky hmot. Pečlivě sledujeme vývoj ve stavebnictví (stavební materiály, stavební chemie či technologické postupy prací), a proto můžeme zákazníkovi nabídnout kvalitní i nestandardní postupy a úkony při řešení neobvyklých stavebních problémů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Josef TOMÁŠEK - projekty elektroinstalace

Dolní 192/32, Žďár nad Sázavou 1, 59101

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.