All Business Consulting s.r.o.

Smetanovo nábřeží 327/14, Praha 1 - Staré Město, 11000
Hlavní město Praha

Provádíme kompletní realizaci staveb, především projekty v oblasti rezidenční a komerční výstavby včetně rekonstrukcí a vestaveb. Zákazníkovi nabízíme komplexní zajištění stavby na klíč od návrhu projektu (hrubá stavba/profese/interiér/exteriér), přes realizaci až po kompletní dokončení a vybavení objektu veškerou technikou, nábytkem a vybavením do interiéru i exteriéru. Projektovou dokumentaci připravujeme jak pro územní rozhodnutí, tak stavební povolení či prováděcí. Zajišťujeme územní a stavební řízení, inženýring staveb, autorský dozor a přípravné práce. Budujeme kompletní inženýrské sítě, dále rozvody vody, odpadů a sanitu. Objekty vybavujeme nejmodernějšími technologiemi v oblasti elektroinstalace (inteligentní řízení budov), měření a regulace, EZS, EPS, kamerových systémů, vytápění, klimatizací, vzduchotechniky a solárních systémů. Poskytujeme služby v oblasti návrhu a realizaci interiérů a exteriérů, včetně dodávky veškerých materiálů, koncových zařízení a nábytku. V dnešní době je kladen velký důraz na energetické úspory a ekologickou podstatu projektů. Klient si může zvolit nemovitost v určité energetické třídě od klasických domů přes nízkoenergetické až po pasivní. Jako moderní trend se nyní zavádějí i tzv. aktivní domy. Všechny profese zajišťujeme vlastními pracovníky nebo prověřenými partnerskými firmami. Následně poskytujeme a zprostředkujeme servis.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

HB ALARM spol. s r. o.

Nabízíme poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Hlavní zaměření na PZTS Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy EPS Elektronická požární signalizace, CCTV Kamerové systémy, SKV Systém kontroly vstupu, SKS Strukturované kabelové systémy,Ozvučení,silnoproudé instalace, atd.V oblasti bezpečnostních systémů poskytujeme následující služby.Poradenská činnost, projekce včetně schválení na příslušných úřadech,dodávky a realizaci systémů, revize, záruční i pozáruční servis.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.