Jiří Hanousek

Rašínova 860, Sadská, 28912
Středočeský kraj

Elektroinstalace, elektromontáže, silnoproud, slaboproud, EZS, EPS, kamerové systémy, hromosvody, kompletní sortiment LED osvětlení, kompletní sortiment zednických prací, obklady, dlažby, štuky, malování, pokládání plovoucích podlah a sádrokartonářské práce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Luboš Štorkán

Pronájem montážních plošin dovýšky 42 metrů, elktromontáže do 1000 V, veřejná osvětlení, montáž a údržba, montáž hromosvodů, montáž vánoční výzdoby, výškové práce: rizikové kácení stromů, prořezávky, drobné opravy střech, nátěry konstrukcí, čistění okapů, montáž reklamních plachet a světelné reklamy. Pohotovostní služba 24 hodin/7dní.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.