BAT service s.r.o.

Pod Třešněmi 700/34, Praha - Hlubočepy, 15400
Hlavní město Praha

Společnost BAT service s.r.o. se zabývá poradenstvím a poskytováním služeb v oblasti životního prostředí, v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), v oblasti požární ochrany (PO) a v oblasti řízení lidských zdrojů (HR). Dále se zabýváme facility managementem, webdesignem, vývojem internetových aplikací a poradenstvím v oblasti informačních technologií. Poradenské aktivity se soustřeďují na podporu podniků při zavádění a certifikaci systémů jakosti – podle norem ISO řady 9000, environmentálních systémů – podle norem ISO řady 14000, OHSAS 18001 pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci, a integrovaných systémů (jakost + environment + příp. další požadavky). Kromě zvládnutí těchto základních požadavků nabízíme i zavedení specializovaných odvětvových standardů a předpisů: ISO 13485 pro zdravotnické prostředky, ISO/TS 16949 pro dodavatele do automobilového průmyslu a HACCP pro potravinářský průmysl.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Hudler Scorpion Security Planá s.r.o.

Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní, technické a úklidové služby. To vše v dobré kvalitě a s profesionálním přístupem. Ostraha sportovních a kulturních akcí po celé ČR.

M.C.TRITON, spol. s r.o.

Řídíme nebo pomáháme s řízením firem a úřadů ve veřejném sektoru. Manažerské poradenství, vzdělávání a interní management.

Agentura PANCÉŘ s.r.o.

Specializujeme se na ostrahu a ochranu osob a majetku. Nabízíme služby v oblasti facility managementu. Komplexní správa nemovitostí,energetický management budov. Komplexní služby požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí.Revize elektroinstalace,elektrospotřebičů,plynových nádob, tlakových nádob, zdvihacích zařízení a routerů. Služby po celé ČR. Zajišťujeme náhradní plnění povinnosti zaměstnávat osoby se zdravotním postižením.

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.