NeurIT s.r.o.

Palackého 571, Jílové u Prahy, 25401
Středočeský kraj

NeurIT inteligentní řešení pro vaše informační systémy Naše společnost Vám nabízí komplexní služby v oblasti zajistění Vašich IT systémů, návrh, realizaci i průběžnou správu počítačových sítí. V naší nabídce naleznete: - projektová činnost, zajištění analýzy současného stavu a strategické plánování IT - budování datové infrastruktury (strukturovaná kabeláž, rozvaděče, routery, servery) - návrh a realizace moderních digitálních kamerových systémů - zajištění zdrojů elektronické komunikace, webových prezentací a informačních systémů - zabezpečení informačních systémů proti neoprávněným přístupům a zneužití dat - zajištění filtrování obsahu internetu dle kritérii požadovaných zákazníkem - služby záchrany dat prakticky ze všech typů úložných médií - školení a vzdělávání zaměstnanců pro práci s PC a softwarovým vybavením - hromadné zaškolení zaměstnanců a následná podpora při přechodu na nové informační systémy, kancelářské aplikace a další software.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.