Květoslav Opavský

Hranická 1., Přerov, 75124

Zajišťuji pro své klienty služby v oblastech: - nákup a prodej realit - bytů, domů, chat, zahrad, pozemků, komerčních nemovitostí - řešení jejich situace při nákupu a prodeji nemovitého majetku - pojištění majetku, životního, investičního životního a úrazového pojištění, penzijního připojištění, stavebního spoření, investice do kapitálových a podílových fondů - půjčky, úvěry, hypotéky a americké hypotéky, z bankovního i nebankovního sektoru pro občany i podnikatelské subjekty. Vždy se snažím najít pro mé klienty optimální řešení jejich požadavků při řešení jejich finanční situace. - inkaso a správu pohledávek, jejich prodej a obchodování s nimi - Projekt BLUE4NET.CZ, fa. Blue Paradise s.r.o., nejnovější způsob obchodování přes internet v ČR, s možností výdělku absolutně pro každého

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

FSO s.r.o.

Mezírka 750/13, Brno-střed, Veveří, 60200

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.