BOHATEC s.r.o.

Vážany 25, Vážany, 68001
Česká Republika

Společnost BOHATEC působí na trhu již od roku 1994 původně jako fyzická osoba a od roku 2004 firma působí jako BOHATEC s.r.o., prodej zemědělské, komunální, stavební, lesní a zahradní techniky. Naše firma je autorizovaným dealerem traktorů ZETOR, VALTRA a KUBOTA Nabízíme stroje firmy Kverneland Czech Group kompletní sortiment zemědělské techniky. Další technika lesní nástavby, čelní nakladače, lesní frézy, navijáky, štěpkovače, zahradní traktory, sekačky, zametače, sněhové radlice, sněhové frézy, návěsy, přívěsy, teleskopické nakladače, manipulátory, atd. Zajišťujeme plný záruční a pozáruční servis, prodej náhradních dílů. Kompletní nabídku našeho sortimentu naleznete na www.bohatec.cz

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AGROCENTRUM ZS, s.r.o.

Základním pilířem je prodej a servis traktorů, sklízecích mlátiček a lisů MASSEY FERGUSON a traktorů VALTRA. Zajišťujeme i prodej a servis strojů pro lesnictví, především speciální lesní traktory VALTRA, navijáky a vyvážecí soupravy a různé štěpkovače. V sortimentu jsou i komunální stroje, traktory MF, LS, sekačky WALKER a STIGA a další malá mechanizace. Nedílnou součástí jsou také dodávky olejů , ale i dalšího spotřebního materiálu, jako síťoviny, folií, spotřebních ND a nářadí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.