Ladislav Rajz

Revoluční 655, Buštěhrad, 27343
Hlavní město Praha

Rekonstrukce bytových jader návrh - bouraní - stavba - odpady, voda, elektroinstalace, obklady - dlažba, podlahy, sádrokarton, příprava instalací pro kuchyňské linky - zapojování spotřebičů - montáže bytových doplňků.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

M-POLAKSERVIS

Rekonstrukce, výstavby RD.Dodávka a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel. Provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. Pálené krytiny, betonové krytiny, lehké krytiny, umělá břidlice, asfaltové šindele, asfaltové pásy, střešní folie, okapové systémy, plechy a svitky, střešní okna, nadkrokevní izolace, tepelná izolace, PVC desky, stavební desky, stavební panely, zdící prvky, spojovací materiál.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.