LIBROSTAV s.r.o.

Kounicova 43, Brno, 60200
Česká Republika

Rekonstrukce staveb,domů,bytů SDK konstrukce Obklady, dlažby Izolace tepelné, fasády Hydroizolace Terasy, balkóny Sanace

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.