Hodinový manžel praha JBservis Jiří Bachan

Pernerova 558/44, Praha 8 - Karlín, 18600
Hlavní město Praha

Potřebujete opravit, vyčistit, utáhnout, namontovat, smontovat, sestrojit, připojit a nebo odpojit? Nemáte na to čas a nebo na to nestačíte? Nabízím služby pro všechny, kteří potřebují pomoci s úpravami a opravami v domě, v bytě, v kanceláři nebo na zahradě. Montáž, demontáž a opravy nábytku, instalace spotřebičů, opravy a výměny vypínačů, zásuvek a svítidel, drobné stavební práce, ale i náročnější opravy a úpravy dle dohody.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

David Bělohradský

Jsme malíři s dlouholetou praxí poskytující své služby - Malířské práce - malování bytů, rodinných domů, kanceláří, firem, nátěry fasád, stěrkování stěn a štukování. Působíme na Vysočině a Středočeském kraji.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Jan Kaplan

Nabízíme kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce jak v oblasti silnoproudu tak i slaboproudu. Domácí a průmyslové elektroinstalace. Rozvody datových linek. Kompletní rozvody eletřiny, kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy, rekonstrukce starých elektroinstalací atd.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Luboš Štorkán

Pronájem montážních plošin dovýšky 42 metrů, elktromontáže do 1000 V, veřejná osvětlení, montáž a údržba, montáž hromosvodů, montáž vánoční výzdoby, výškové práce: rizikové kácení stromů, prořezávky, drobné opravy střech, nátěry konstrukcí, čistění okapů, montáž reklamních plachet a světelné reklamy. Pohotovostní služba 24 hodin/7dní.

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.