EKOBAL, spol. s r.o.

Vídeňská 172, Vestec, 25250
Česká Republika

Ekobal se specializuje zejména na technologie paletizačního a skupinového balení, svým zákazníkům také nabízí materiály v podobě stretch (průtažné) fólie, tepelně smrštitelné fólie, dále sáčky a pytle z různých PE materiálů, lepicí pásky, vázací pásky, bublinková fólie, papírové hrany a jiný ochranný a výplňový materiál. sortiment: BALÍCÍ STROJE VERTIKÁLNÍ Vynikající balení s nízkými náklady za použití nejnovějších technologií. PAKETOVACÍ LISY Likviduje Vaše odpady, zvětšuje Vaše prostory. ZEMĚDĚLSKÉ BALÍCÍ STROJE Balicí stroje AGRIPACK slouží na balení senážních balíků průtažnou zemědělskou fólií Agriflex. VÁZACÍ TECHNIKA (Páskování) Vázací pásky, spony, hrany, odvíječe a ruční páskovače. PRŮTAŽNÁ ZAŘÍZENÍ NA FÓLII Maximální úspory nákladů při balení do průtažné fólie. PRŮTAŽNÉ (stretch) FÓLIE Průtažné folie strojní a ruční, potravinářské folie, zemědělské fólie + příslušenství LEPÍCÍ A VÁZACÍ PÁSKY, KARTONÁŽ A HRANY Samolepící pásky, stahovací pásky a manipulace.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Juta, a.s.

Společnost Juta, a.s. se sídlem v Dvůr Králové n. L. je významným výrobcem širokého sortimentu produktů pro stavebnictví, zemědělství, obaly a technické účely. Specializuje se také na výrobu umělého trávníku JUTAgrass pro sportovní plochy, fotbalová hřiště, zahrady, balkony a terasy. S dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru jsme spolehlivým partnerem pro vaše projekty a potřeby.

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.