ADRASION s.r.o.

Masarykova 113/206, Ústí nad Labem, 40001
Liberecký kraj

Realizujeme kompletní rekonstrukce bytových jader: Rekonstrukce bytových jader. Vybouráme stávající bytové jádro, rozvody vody a elektřiny, sanitu. Vzniklou suť odvezeme a zařídíme likvidaci na skládce. Vyzdění chybějících příček pomocí suchého zdění. Instalační šachtu zakryjeme revizními dvířky. Nové zpracování rozvodů elektřiny včetně vypínačů a zásuvek podle výběru. Dle katalogu s Vámi vybereme vhodné sanitární vybavení. Dle katalogu s Vámi vybereme ideální a vhodné obklady. Rekonstrukce bytového jádra zahrnuje i štukové omítky na neobložených stěnách a stávajícím stropu, namontujeme sádrokartonový podhled, osvětlení koupen. Zpracujeme nové rozvody vzduchotechniky, aktivní nebo pasivní VZT. Nové rozvody vody plastu - potrubí PPR, nové rozvody kanalizace- HT,KG potrubí, připravíme nové připojení pračky. Zajišťujeme lakýrnické a malířské práce pro finální úpravu vzhledu koupelny. Namontujeme novou vanu, sprchový kout, umyvadlo, WC a dalších předmětů do koupelny dle vlastního výběru.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

V O L U M A spol. s r.o.

Jsme profesionálové na vodoinstalace, topenářské práce, rozvody plynu a kanalizace.

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.