Pavel Frömel - Bofr

Krhovice 228, Jaroslavice, 67128
Jihomoravský kraj

Stavíte? Provádíte rekonstrukci? Nebo potřebujete jen něco opravit? Obraťte se spolehlivě na nás. Nabízíme práce: elektrikářské, topenářské, vodařské, malířské, pokrývačské, tesařské, ale i dlažby, izolace nebo sádrokarton. Využijte výhodu vícero řemesel od jednoho dodavatele. Vytvoříme cenovou nabídku, která bude KONEČNÁ a nebude se neustále v průběhu realizace navyšovat... Práci odvádíme svědomitě, odborně, kvalitně a stojíme si za svými zásadami!

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.