K - DLAŽBY s.r.o.

Dukelská 70, Předhradí, 53974
Pardubický kraj

K-dlazby s.r.o. je firma která se zabývá veškerými stavbami. Máme specialisty na kamenické a dlaždičské práce a to všech druhů,od staveb kamených zdí,opěrných zdí,vodních koryt,plotů,domů atd.. Také veškeré dlažby kamenné-mozaika,odseky,deskovina atd..I veškeré betonové dlažby .Realizujeme velké i malé zakázky,od staveb domů až po bourání to i s materiálem a veškerými pracemi. Máme i další odvětví-zakázkové truhlařství,stavby pergol,a většina stavebních prací se vším máme dlouholetou zkušenost.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Petr Wildmann

Sluneční 234/18, Jihlava, Horní Kosov, 58601

POZKOM s.r.o.

Hlavním předmětem naší činnosti jsou opravy a rekonstrukce asfaltových vozovek a chodníků. Provádíme celoplošné pokládky asfaltových koberců finišerem, opravy výtluků asfaltovými směsmi a emulzemi a další práce, které souvisejí s opravami pozemních komunikací.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

EKONA, spol. s r.o.

Vyrábíme a dodáváme biologické čistírny odpadních vod,septiky,zemní filtry,splaškové jímky, plastové nádrže,vodoměrné a čerpací šachty,odlučovače lehkých kapalin a tuků,čistírny průmyslových odpadních vod,skimmerový sběrač ropných látek Ropák, spádová a scezovací síta,trubní rozvody,lapoly,žumpy,čerpací techniku,kontrolní šachty,kompostovací toalety.Projektujeme a navrhujeme způsoby čištění odpadních i průmyslových vod.Provádí rekonstrukce a opravy ČOV, záruční i pozáruční servis zařízení.

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Petr Ploszek

Závada 207, Petrovice u Karviné, 73572

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.