Ján Draškovič

Sídliště 548, Cvikov - Cvikov II, 47154
Česká Republika

Úklidové práce, zateplování, rekonstrukce, výkopové práce, dlažby, zednické práce, zámkové dlažby, malířské a natěračské práce

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

INTERWAND.CZ s.r.o.

Systémové mobilní příčky prosklené i plné, bezrámové skleněné příčky, luxferové stěny, posuvné a křídlové skleněné dveře, nerezová madla, eloxované U profily. Skleněná zábradlí, sprchové kouty. Specializujeme se na zakázkovou výrobu ze skla a nerezu.

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

R domy s.r.o.

Provádíme výstavbu rodinných domů a to jak dřevostaveb tak i zděných. Domy stavíme na klíč, ale i v jiném stupni rozestavěnosti. Nabízíme zpracování projektu zdarma, případně můžeme stavět dle projektu zákazníka. Zabýváme se i realizací zateplených fasád, stavbou základových desek, rekonstrukcemi domů a bytů atd.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.