Milan Holub

Obchodní 1320, Otrokovice, 76502
Česká Republika

Provádím různé druhy práce: drobné zednické práce, údržbu nemovitostí, údržbu zahrad a ostatní řemeslné práce. elektroinstalace,silnoproudé instalace,sádrokartony,suché stavby,žaluzie

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Stojka Group Service s.r.o.

Provádíme celkové rekonstrukce, částečné rekonstrukce, pravidelný a jednorázový úklid, dodávku a montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

PRAKTIC, spol. s r.o.

Společnost PRAKTIC, spol. s r.o. sídlící v Pištíně, se specializuje na výrobu a prodej žaluzií, rolet a stínící techniky. Nabízíme široký sortiment výrobků pro útulné a pohodlné bydlení, včetně rolet, záclonových kolejniček, žaluzií, garnýží a dalších stínících produktů. Jsme český výrobce s tradicí a zkušenostmi, který se zaměřuje na kvalitu a spokojenost zákazníků.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.