REVIPLAN, s.r.o.

Cejl 37/62, Brno-střed, Zábrdovice, 60200
Jihomoravský kraj

REVIPLAN, s.r.o. je brněnská společnost se specializací na revitalizaci bytových a panelových domů. Sídlo společnosti se nachází v Brně-střed, konkrétně v oblasti Zábrdovic. Naše společnost se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti revitalizace, včetně vyřízení dotací, vytvoření projektové dokumentace, technického dozoru investora a zajištění spolupráce s realizační firmou. Snažíme se nejen o zlepšení stavu bytových a panelových domů, ale také o zvýšení jejich energetické efektivity a komfortu pro obyvatele. Spolupracujeme s odborníky v oboru a využíváme moderní technologie a postupy, abychom dosáhli co nejlepších výsledků pro naše klienty.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Václav Hruška

Stavební práce, obklady, dlažby, rekonstrukce, omítky, fasády, základové desky, vyzdívky, instalatérské práce, malování, lakování.

ŠKOP-STAV s.r.o.

Posky­tu­jeme kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, počí­naje posouzením investičního záměru, zpra­cov­áním kon­ceptu pro­jektu přes jeho real­izaci, až po uve­dení stavby do provozu. Provádíme výstavbu RD na klíč, zateplování, rekonstrukce, zednické, sádrokartonářské práce, obkladačské,malířské, projektovou činnost RD.

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Jaroslav Lušovský

Dolní Bečva 506, Dolní Bečva, 75655

Alan Toráč

Sídliště 608, Rotava, 35701

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.