KERATEX spol. s r.o.

Vráto 39, Vráto, 37001

Naše společnost KERATEX spol. s r. o. byla založena v roce 1991 - nabízíme veškeré obkladačské a podlahářské práce od obchodních, průmyslových staveb, plaveckých bazénů, bytových domů až po rodinné domy a byty. Provádíme kompletní dodávku a montáž kamenných i keramických obkladů a dlažeb vč. izolací proti vodě, veškerých podlahových krytin – laminátové, plovoucí, dřevěné podlahy, PVC, marmolea, koberce, korky, linolea, parkety a syntetické podlahy. Poskytujeme komplexní služby a poradenství.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.