Revizekotlekominy.cz s.r.o.

Do Štěnovic 164/23, Plzeň - Radobyčice, 30100
Česká Republika

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ALUSTYL - pro, s.r.o.

Navrhujeme a realizujeme zastřešení hliníkovou konstrukcí (altány, pergoly, zimní zahrady, vchodové stříšky a bazény). Dále nabízíme zasklení balkonů a lodžií rámovým nebo bezrámovým systémem a stínící techniku (vertikální a horizontální žaluzie), jak pro naše systémy, tak i do plastových oken.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Pavel Kroupa

Pavel Kroupa se sídlem v Praze 8 - Kobylisy se specializuje na výrobu a montáž vložek, krbů, komínů a krbových kamen. V naší nabídce naleznete široký sortiment krbů různých stylů a designů. Dále se zabývá stavbou krbu a poskytuje kompletní servis v oblasti teplovodních systémů. Snažíme se poskytovat našim zákazníkům kvalitní a spolehlivé produkty, které vyhovují nejnovějším normám a standardům.

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Výtahy Sýkora s.r.o.

Dodáváme a montujeme nové výtahy, včetně výtahových šachet. Odstraňujeme všechna bezpečnostní rizika dle inspekčních prohlídek, zlepšujeme užitné vlastnosti výtahů včetně řešení bezbariérového přístupu do výtahu. Společně s rekonstrukcí výtahu Vám nabízíme také renovaci stávajícího zábradlí schodiště, nebo montáž nového zábradlí. Změníme Vám tedy vzhled celého domu.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.