Patrik Lobodinský

Zámostní 1155/27, Ostrava, 71000
Moravskoslezský kraj

Patrik Lobodinský sídlící v Ostravě je specializovaná na široké spektrum služeb v oblasti bouracích prací, vyklízecích prací, stěhování a stavebních prací.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Attila Kis

Stavební dozor.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

TESAŘI CZ s.r.o.

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou: střešní krovní konstrukce, podlahové a stropní trámové konstrukce, podlahová prkna, dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

PRAKTIC, spol. s r.o.

Společnost PRAKTIC, spol. s r.o. sídlící v Pištíně, se specializuje na výrobu a prodej žaluzií, rolet a stínící techniky. Nabízíme široký sortiment výrobků pro útulné a pohodlné bydlení, včetně rolet, záclonových kolejniček, žaluzií, garnýží a dalších stínících produktů. Jsme český výrobce s tradicí a zkušenostmi, který se zaměřuje na kvalitu a spokojenost zákazníků.

A Sport produkt, s.r.o.

Firma A SPORT PRODUKT spol. s r.o., dnes již specializovaná firma na rekonstrukce a výstavbu sportovních staveb, se po více než 20 letech činnosti stala respektovaným a uznávaným pojmem na sportovním stavebním trhu v České a Slovenské republice.

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

Ing. Jana Kurzová

Nabízím architektonickou činnost: zajišťuji stavební projekty na rodinné domy, projekty na rekonstrukce, projekty na přístavby a veškeré projekty potřebné k realizaci, jsem schopná zajistit.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.