Vladimír Tománek

Hasičská 113/27, Ostrava - Jih - Hrabůvka, 70030

Zabýváme se montáží a demontáží, výrobou a servisem všech typů hal a ocelových konstrukcí, se specializací na montované fasády z Trimo panelů, C-kazet a trapézových plechů.Také provádíme montáž střech z trapézových plechů i obloukové haly a střechy. Provádíme výměny střešních plášťů a opravy poškozených míst na opláštění a štítech. Zajistíme demontáž haly a její zpětnou montáž na jiném místě.Od roku 2009 jsme založili společnost SFZ Tománek s.r.o. a nyní jsme rozšířili naše práce o revitalizaci panelových domů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.