EZAMO s.r.o.

V Břízách 3292, Most, 43401
Ústecký kraj

Kompletní dodávky v oblasti klimatizací, vzduchotechniky a tepelných čerpadel pro výrobní, kancelářské a bytové prostory. Realizaci zakázek od konzultací a bezplatného návrhu řešení, přes dodání, instalaci, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Pvkp stavební, s.r.o.

Luhovská 1738/4, Praha 8, 18200

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

JOTRON s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti klimatizace jak průmyslové tak i pro byty a rodinné domy v rámci celé ČR

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.